CATEGORII
Povestea noastra

Povestea noastra

 Fii cel mai bun de câte ori se poate. Și întotdeauna se poate !

  Suntem o companie relativ tanara (10 ani) in domeniul online, dar care isi propune o abordare diferita in piata vanzarilor online. Suntem orientati spre vanzarea de bunuri care sunt necesare sau rezolva o problema, pe care tu, clientul nostru, o intampini. In acest sens, colegii nostri din cadrul departamentului vanzari sunt intotdeauna aici pentru a te consilia si ajuta sa iei decizia potrivita. Nu ezita sa ii contactezi telefonic sau prin email.

  Viziunea noastra despre viitorul comertului online, este sa ajutam cat mai mutlti clienti, sa faca achizitii utile si necesare, prin modelul nostru de vanzari online propus, acesta fiind in continua dezvoltare si automatizare, astfel tu, clientul nostru, sa petreci cat mai putin timp pe internet, cautand solutii pentru problemele tale. Suntem aici sa cautam solutiile potrivite fiecaruia, si sa rezolvam probleme. Indiferent că încerci să îți reduci cheltuielile sau vrei să fii mai atent la modul în care îți cheltuiești banii, e bine întotdeauna să fii pe deplin informat, atunci când cumperi un produs, mai ales dacă este vorba de unul mai scump.
  Daca vrei sa faci economie de timp, de altfel bunul nostru cel mai de pret, atunci utilizeaza www.alo-da.ro pentru cumparaturi. Nu trebuie să te mai deplasezi până la magazinul dorit, care se întâmpla să se afle uneori la kilometri distanță de tine, poți să îți faci cumpărăturile chiar de pe telefonul mobil, ceea ce presupune ca poti intra sa iti faci cumparaturile oricand, fie că este din confortul casei tale sau că te afli în așteptarea unei întâlnirii ori programări, și îți poți folosi timpul foarte pretios într-un mod benefic pentru tine. Procesul de cumpărare online nu dureaza mult, fiind un proces bine pus la punct, eficient, dezvoltat si automatizat in ultimii ani.

SC GO Online SRL administreaza si detine toate drepturile www.alo-da.ro
Iti doresc cumparaturi eficiente si spor in toate.
Magazinul online Alo Da respecta si isi protejeaza clientii !